№ 1601 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про розтермінування заборгованості по сплаті орендної плати за оренду нежитлового приміщення”

25.05.2023 4743

№ 1601 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про розтермінування заборгованості по сплаті орендної плати  за оренду нежитлового приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1601

Про розтермінування заборгованості
по сплаті орендної плати
за оренду нежитлового приміщення  

Беручи до уваги звернення голови Дрогобицької міської організації громадянської партії ДМОГП «Пора» Лепака В. Є. № 753/3-33 від 21.03.2023 р., вимогу Управління майна громади про погашення заборгованості по орендній платі № 165 від 20.02.2023 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 35 від 11.04.2023 року), протокол постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій ( № 73 від 12.04.2023 р.), керуючись ст. 526 ЦКУ, ст.ст. 26, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, рішенням Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1.Надати згоду Дрогобицькій міській організації громадянської партії «Пора» на розтермінування заборгованості по сплаті орендної плати згідно договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 4, площею 37,5 м. кв. на користь Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради у розмірі 3 993,61 грн. терміном на 3 роки з обов’язковою щомісячною оплатою в розмірі 111 грн. грн. та укладенням мирової угоди про розтермінування заборгованості.
2.Голові Дрогобицької міської організації громадянської партії «Пора» Лепаку В. Є. звернутись в 10-денний строк з дня прийняття рішення Дрогобицькою міською радою в Управління майна громади для підготовки документів та укладення мирової угоди про розтермінування заборгованості.
3.Управлінню майна громади (М. Свідовська) укласти мирову угоду про розтермінування заборгованості з Дрогобицькою міською організацією громадянської партії «Пора».
4.У випадку неукладення угоди про розтермінування заборгованості Дрогобицькій міській організації громадянської партії «Пора» в 1-місячний термін з моменту прийняття даного рішення, дане рішення втрачає чинність, а Дрогобицька міська організація громадянської партії «Пора» зобов’язана оплатити всю суму боргу 3 993,61 грн. в 7-денний термін з дня закінчення терміну для укладення угоди про розтермінування. У разі невиконання цього рішення, спір вирішуватиметься у судовому порядку.
5.Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту