№ 1604 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про доповнення видів економічної діяльності КП «ТІЦ м.Дрогобича»”

25.05.2023 4806

№ 1604 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про доповнення видів економічної діяльності КП «ТІЦ м.Дрогобича»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1604

Про доповнення видів економічної
діяльності КП «ТІЦ м.Дрогобича»  

Розглянувши службову записку КП «ТІЦ м. Дрогобича», з метою внесення доповнень до відомостей в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань стосовно видів економічної діяльності КП «ТІЦ м.Дрогобича» для реалізації сувенірної продукції, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 72 від 23.03.2023) та рекомендацію постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 35 від 11.04.2023), враховуючи Статут КП «ТІЦ м. Дрогобича», відповідно до Законів України «Про туризм», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Внести доповнення до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань стосовно видів економічної діяльності КП «ТІЦ м.Дрогобича» та затвердити такі види КВЕД-2010:
47.78 – Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах;
47.19 – Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах;
47.91 – Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет.
2. Директору КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І.Марків) забезпечити внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.
3. Виконання даного рішення покласти на директора Комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І. Марків).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту