№ 1606 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність ”

25.05.2023 4828

№ 1606 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік  земельних ділянок несільськогосподарського  призначення, які підлягають продажу у власність ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1606

Про включення в перелік
земельних ділянок несільськогосподарського
призначення, які підлягають продажу
у власність  

Розглянувши заяви фізичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних  відносин (протокол № 60 від 06.04.2023р.) керуючись статтями 127, 128 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити в перелік земельні ділянки несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність:

1.1. Войціховському Володимиру Юрійовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку площею 60 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 1А,                   м. Стебник, кадастровий номер 4610670500:01:037:0030, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Нестор Руслані Антонівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку площею 8167 кв. м. на вул. Мазепи, 19 А, м. Стебник, кадастровий номер 4610670500:01:010:0009, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутись в  Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної  ділянки.
3. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума  авансового  внеску  зараховується  до ціни  продажу  земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної  ділянки  сума  авансового   внеску   не повертається».
4. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, управлінню майна громади укласти у встановленому порядку угоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
5. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, надати згоду на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що підлягає викупу (якщо такий проект відсутній).
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту