№ 163 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької міської територіальної громади”

18.05.2021 1935

№ 163 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.05.2021 №163

Про встановлення дорожніх
знаків на території Дрогобицької
міської територіальної громади

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 23.04.2021 № 2), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда) встановити:
– дорожній знак дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» з правої сторони на вул. Данила Галицького (перехрестя вул. Ю.Дрогобича – вул. Данила Галицького – вул. Жупна);
– дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» на вул. Юрія Дрогобича з лівої сторони від вул. Данила Галицького;
– дорожні знаки 3.34 «Зупинка заборонена» на вул. Жупна з правої сторони від вул. Данила Галицького та з лівої сторони від вул. Маріїнська;
– дорожні знаки 3.34 «Зупинка заборонена» з лівої сторони на вул. Бориславська зі сторони провулку Ремісничий та зі сторони вул. Шашкевича;
– дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» з лівої сторони на вул. П.Орлика (перехрестя вул. П.Орлика – вул. В.Великого);
– встановити дорожній знак 5.44 «Місце зупинки таксі» на вул. Майдан Злуки згідно поданої схеми.
2. Директору КНП «ДМЛ №1» ДМР А. Коцюбі встановити дорожній знак 3.21 «В’їзд заборонено» перед пандусом до відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.
3. Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління ДСНС України у Львівській області.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту