№ 164 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень на розгляд справ про адміністративні правопорушення”

18.05.2021 1639

№ 164 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень  на розгляд справ про  адміністративні правопорушення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.05.2021 №164

Про надання повноважень
на розгляд справ про
адміністративні правопорушення

На виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Львівської області», відповідно до ст. 219, п. 2 ч. 1 ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою забезпечення притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що порушують правила благоустрою на території Дрогобицької міської територіальної громади, враховуючи «Положення про старосту», затверджене рішенням Дрогобицької міської ради від 24.12.2020 р. № 24, керуючись п. 10 ч. 4 ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Уповноважити складати протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП посадових осіб місцевого самоврядування у межах населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади:
– старосту міста Стебник, сіл Болехівці, Нове Село;
– старосту сіл Нагуєвичі, Унятичі;
– старосту сіл Новошичі, Бистриця, Биків, Глинне, Брониця, Долішній Лужок, Ортиничі;
– старосту сіл Дережичі, Монастир-Дережицький, Лішня, Монастир-Лішнянський;
– старосту сіл Гаї Нижні, Бійничі, Гаї Верхні;
– старосту сіл Медвежа, Ступниця, Котоване, Селець;
– старосту сіл Рихтичі, Хатки;
– старосту сіл Раневичі, Почаєвичі, Михайлевичі;
– старосту сіл Добрівляни, Воля Якубова, Залужани, Старе Село, Снятинка.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту