№ 1647 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради”

22.06.2023 4874

№ 1647 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  порядку денного  ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.06.2023 року № 1647

Про затвердження порядку денного
ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради  

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХХХІХ  сесії Дрогобицької міської ради:
Про затвердження порядку денного ХХХІХ  сесії Дрогобицької міської ради
1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2. Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів.
3. Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної
безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2023 рік у новій редакції.
4. Про внесення змін до  цільової Програми   покращення матеріально – технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Західного оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України в м. Дрогобичі на 2023 рік .
5. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку
Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
6. Про внесення змін до Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2023 році, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 08.12.2022 року №1369.

7. Питання правового характеру.
7.1. Про внесення змін до рішення сесії від 09.06.2023 року № 1139 “Про затвердження персонального складу постійних комісій Дрогобицької міської ради”.
7.2. Про скасування рішення Дрогобицької міської ради від 18.08.2022року № 1239 “Про затвердження виплати середньої заробітної плати увільненим працівникам”.

8. Питання житлово – комунального господарства та довкілля.
8.1. Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу Комунального підприємства “Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради у 2023 році”.
8.2. Про затвердження Програми «Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради на 2023 р.»
8.3. Про затвердження Програми «Відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни КП «Служба муніципального управління» ДМР на 2023 р.».
8.4. Про затвердження Програми захисту населення Дрогобицької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2023 рік
8.5. Про погодження скасування статусу ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Бук червонолистий”.

9. Питання освіти, культури, спорту.
9.1. Про затвердження списку та розміру одноразової грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади  та їх тренерам за високі спортивні досягнення  та підготовку спортсменів високого рівня за 2022 рік.
9.2. Про затвердження списку та розміру одноразової стипендії для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2022 рік.
9.3. Про встановлення меморіальної дошки Михайлу Шалаті на фасаді Народного дому ім. Івана Франка.
9.4. Про затвердження нової редакції програми “Розвиток культури та туризму у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки» (Нова редакція).
9.5. Про зміну типу, назви та затвердження нової редакції статутів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області.
9.6. Про затвердження прогнозованої мережі ліцеїв Дрогобицької міської ради Львівської області.
9. 7. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича”  Пйотру    Зєнтарі.
9.8. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича”
Роману Калапачу.
9.9. Про перейменування вулиці в м. Дрогобич Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району                    Львівської області

10. Земельні питання.
10.1.  Про відмову у затверджені матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у припиненні права постійного користування земельними ділянками, у наданні дозволу  на розроблення проекту містобудівної документації, у продовженні договору оренди земельної  ділянки, у наданні дозволу в  оренду  на земельну ділянку, у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок, у наданні в оренду земельної ділянки, у наданні дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки, у внесенні змін у рішення, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, у припиненні права оренди земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, у включенні в перелік на викуп земельних ділянок, у включенні в перелік земельних ділянок що підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону, у внесенні змін до договору оренди земельної ділянки, у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
10.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
10.3. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 02.03.2023 року №1537.
10.4. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
10.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
10.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою по зміні цільового призначення земельних ділянок.
10.7. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
10.8. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки.
10.9. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
10.10. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
10.11. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
10.12. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
10.13. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки.
10.14. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради № 416 від 08.06.2021 р.
10.15. Про затвердження у новій редакції Додатку №2 до рішення Дрогобицької міської ради від 31 березня 2016 р. № 211.
10.16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для колективного гаражного будівництва.
10.17. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу.
10.18. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна  для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
10.19. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
10.20. Про припинення права користування земельною ділянкою та надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. М. Грушевського, 5,7.
10.21. Про припинення права користування земельною ділянкою та надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Спортивній, 44.
10.22. Про надання дозволів на розроблення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
10.23. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .
10.24. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
10.25. Про припинення права користування земельними ділянками та про надання в постійне користування земельних ділянок.
10.26. Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності.
10.27. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
10.28. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 90 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник, вулиця Пантелеймона Куліша та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
10.29. Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
10.30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки.
10.31.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Шептицького, 7.
10.32. Про доповнення  пункту 2.1 рішення міської ради від 09.06.2022 року №1157.
10.33. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. М. Тураша, 20.
10.34. Про продаж права оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту площею 1,45 га, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Самбірська; кадастровий номер: 4610600000:01:030:0090 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

11. Питання майна громади.
11.1. Про припинення договору оренди нежитлового приміщення.
11.2. Про передачу на баланс КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради тепло генераторної.
11.3. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі та матеріальних цінностей.
11.4. Про прийняття на баланс гімназії № 9 імені Героїв Крут Дрогобицької міської ради захисної споруди цивільного захисту.
11.5. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону .
11.6. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договорів оренди нежитлових приміщень.
11.7. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
11.8. Про надання дозволу  на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
11.9. Про встановлення пільгової орендної плати за оренду комунального майна.
11.10. Про відмову у продовженні договору оренди нежитлової будівлі.
11.11. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
11.12. Про затвердження передавального акту Cтебницької міської ради.
13. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
11.14. Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлової будівлі.

12. Звіт про роботу старости сіл Добрівляни, Снятинка, Залужани, Старе Село, Воля Якубова Карпінського І.В.
13. Звіт про роботу старости  міста Стебника та сіл Нове Село, Болехівці Городиського Т.І.
14. Звіт про роботу старости сіл Нагуєвичі, Унятичі Гром Л.І.
15. Про звернення щодо тарифів на 2023 рік.
16. Про звернення Дрогобицької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроекту №8401 “Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей
оподаткування у період дії воєнного стану”.
17. Про звернення Дрогобицької міської ради до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення.
18. Про затвердження Програми фінансової підтримки органів виконавчої влади у 2023 році.
19. Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької
міської ради у 2023 році».

20. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту