№ 1658 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2019 році»“

11.03.2019 316

№ 1658 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до Міської цільової  програми «Підготовка та проведення  загальноміських заходів  відділу культури та мистецтв  виконавчих органів   Дрогобицької міської ради у 2019 році»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
46 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 11 березня 2019 року № 1658

Про внесення змін до Міської цільової
програми «Підготовка та проведення
загальноміських заходів
відділу культури та мистецтв
виконавчих органів
Дрогобицької міської ради у 2019 році»

Розглянувши клопотання Дрогобицького міськрайонного об’єднання Всеукраїнського Товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка від 13.02.2019 року щодо внесення заходу «Відзначення 30-річчя відновлення Дрогобицької «Просвіти» до Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2019 році» затвердженої рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 27 грудня 2019 року №1539, керуючись п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до п. 3. Впровадження програми Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році».
2. Пункт 3. Впровадження програми Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році» згідно з додатком.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран):
3.1. Здійснити фінансування програми у межах коштів затверджених відділу культури та мистецтв.
3.2. У разі перевиконання дохідної частини бюджету здійснити дофінансування програми відповідно до потреби.
4. Виконання даного рішення покласти на відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту