№ 166 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм на вул. Гончара, Самбірській та Січових Стрільців в м. Дрогобичі”

21.07.2016 519

№ 166 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм на вул. Гончара, Самбірській та Січових Стрільців в м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

Від 21.07.2016 №166

Про демонтаж самовільно

встановлених малих архітектурних

форм на вул. Гончара, Самбірській

 та Січових Стрільців в м. Дрогобичі

На виконання розпорядження міського голови №370-р від 16.06.2016 р. «Про утворення комісії по перевірці законності встановлення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності, відповідність містобудівній документації, дотримання правил благоустрою прилеглої території, наявність договорів необхідних для експлуатації тимчасових споруд у місті Дрогобичі» та депутатське звернення Дацюка О.Ю. за № 426 від 08.06.2016р. з метою впорядкування розміщення тимчасових споруд та вирішення питань відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 за № 244 «Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» та ч.4 ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території м. Дрогобича, затвердженого рішенням Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.07.2014 №113 керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

  1. Демонтувати до 03.08.2016 року тимчасові споруди:

1.1. Малу архітектурну форму (кіоск), що розташована за адресою вул. Самбірська, 74/5 (біля магазину «Їжачок»).

1.2. Малі архітектурні форми (шанси) в кількості 4-ох одиниць, що розташовані за адресою вул. О.Гончара (біля будинку №2 маг. «Світанок»).

1.3. Фундамент, споруджений в проході загального користування будинку № 4 на вул. Січових Стрільців.

  1. КП «Комбінат міського господарства» провести демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм та залишити на збереження на території КП «Комбінат міського господарства» .
  2. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Комбінат міського господарства» повернути демонтовану малу архітектурну форму лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з їх демонтажем та зберіганням.
  3. Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області (М. Карапата) забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу тимчасових споруд за вище зазначеними адресами.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Герман.

Міський голова                                                                Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту