№ 1674 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного48 сесії Дрогобицької міської ради“

21.03.2019 394

№ 1674 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного48 сесії Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
48 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 21 березня 2019 року № 1674

Про затвердження порядку денного
48 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний 48 сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 48 сесії Дрогобицької міської ради
2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2019 рік
3. Питання приватизації
3.1. Про надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича
3.2. Про надання дозволу на списання основних засобів
3.3. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади м.Дрогобича
3.4. Про передачу об’єктів права державної власності і прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Дрогобича
4. Земельні питання.
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом аукціону.
4.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
4.3. Про внесення змін до рішень міської ради.
4.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
4.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна.
4.6. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
4.7. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельних ділянок.
4.8. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
4.9. Про зміну цільового призначення земельної ділянки
4.10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
4.11. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. В. Стуса
4.12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
4.13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
4.14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4.15. Про надання в оренду та продовження терміну оренди земельних ділянок.
4.16. Про припинення права користування земельною ділянкою.
4.17. Про продаж земельної ділянки у власність.
4.18. Про затвердження технічної документації з визначення частки площ земельних ділянок .
Про передачу земельної ділянки в постійне користування, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вул. Стуса – Наливайка
“Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в постійне користування земельних длянок”.
5. Про внесення змін до рішення 44 сесії сьомого скликання Дрогобицької міської ради від 24.01.2019 року № 1570 “Про зміну типів та назв загальноосвітніх навчальних закладів мм. Дрогобича та Стебника.
6. Про затвердження статуту комунального підприємства ”Муніципальна варта” Дрогобицької міської ради у новій редакції .
7. Про надання дозволу КП “Дрогобичтеплоенерго” ДМР на збільшення кредитної лінії та продовження терміну її дії.
8. Про затвердження Положення про інтегровану систему відеоспостереження та відеоаналітики міста Дрогобича.
9. Про внесення змін до рішення міської ради.
10. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту