№ 168-р Розпорядження міського голови “Про надання одноразової матеріальної допомоги для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України”

11.03.2024 4496

№ 168-р Розпорядження міського голови “Про надання одноразової  матеріальної допомоги для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 11.03.2024 № 168-р

Про надання одноразової
матеріальної допомоги
для здійснення реабілітації
дітей з інвалідністю
в медичних установах України 

На виконання рішення Дрогобицької міської ради від 21 грудня 2023 року № 2089 «Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Надати одноразову матеріальну допомогу у розмірі 10000,00 грн.
– ***** *************
– ***** *************
2. Начальнику фінансового управління (О.Савран) кошти в сумі 20000,00 (двадцять тисяч) гривень перерахувати на рахунок управління соціального захисту населення за рахунок коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади для надання матеріальної допомоги.
3. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою всіх видів соціальної допомоги та компенсацій управління соціального захисту населення Л.Лужецькій виплатити матеріальну допомогу заявниці шляхом перерахування коштів на особовий банківський рахунок.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Ю.Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту