№ 169 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про укладення договору на тимчасове перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Дрогобичі”

18.07.2019 564

№ 169 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про укладення договору на тимчасове  перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.07.2019 № 169

Про укладення договору на тимчасове
перевезення пасажирів на автобусному
маршруті загального користування
у м. Дрогобичі

В зв’язку із закінченням терміну дії договору на тимчасове перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобич 05.07.2019, з метою недопущення припинення обслуговування пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 6 “Епіцентр – АС-2 – вул. Стрийська”, у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), керуючись ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», та п. п. 12 п. а. ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. З 05 липня 2019 року укласти договір на тимчасове перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м. Дрогобич, № 6 “Епіцентр – АС-2 – вул. Стрийська” з КП «Комбінат міського господарства» терміном до 01 грудня 2020 року, дати проведення чергового конкурсу:
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на головного спеціаліста з питань підприємництва, транспорту і зв’язку відділу економіки І. Юзьв’як.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту