№ 170 Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в списки осіб, які користуються правом позачергового одержання житла

18.07.2023 4996

№ 170 Про зарахування на квартирний облік  у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, включення в списки осіб,  які користуються правом позачергового  одержання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18.06.2023  № 170

Про зарахування на квартирний облік
у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, включення в списки осіб,
які користуються правом позачергового
одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.07.2023 № 3), керуючись п.п. 19, 21, 46 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

1.Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:

1.1. Гр. Заверача Степана Івановича, *** року народження, *****. Проживає в житловому будинку № *** на вул. Лесі Українки в селі Лішня Дрогобицького району, який перебуває у власності ****заявника Кащак Г.Ю.

Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Заверача С.І. відсутнє.

Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу Української РСР.

Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу Української РСР.

1.2. Гр. Денегу Олександра Павловича, **** року народження, ****, внутрішньо переміщену особу. Місцем реєстрації проживання заявника є селище міського типу Степногірськ, вул. ***, кв.***7, Василівський район, запорізька область.

Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Денеги О.П. відсутнє.

Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.

Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу України.

  • Гр. Рожик Оксану Миколаївну, *** року народження, багатодітну одиноку матір, яка виховує п’ятеро дітей.

Місце проживання заявниці зареєстровано у приватному житловому будинку № *** на вул. Кирило-Мефодіївська в місті Дрогобич. Будинок  складається з двох кімнат житловою площею 39,7 кв. м та перебуває у спільній ***., матері колишнього чоловіка заявниці, та Гавриляк Г.І.

Склад сім’ї заявниці – шість осіб, а саме:****

Фактично сім’я заявниці проживає в «Спільноті взаємодопомоги «Наша хата» на вул. Козловського, 81 в місті Дрогобич.

Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Рожик О.М. відсутнє.

Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, згідно з абзацом 9 статті 46 Житлового кодексу України.

Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,

пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення

житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.

2.Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, гр. Данчівську Ірину Олексіївну, **** року народження, дружину загиблого внаслідок бойових дій в місті Бахмут військовослужбовця Данчівського Сергія Андрійовича.

Заявниця перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.12.2020 № 266 в складі сім’ї чоловіка Данчівського С.А. в загальній черзі та в списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, як сім’я учасника бойових дій в зоні проведення АТО.

Виключити із списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, та із окремого списку учасників бойових дій в АТО, черговість в якому впорядкована відповідно до «Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради», затвердженому рішенням виконавчого комітету від 21.04.2016 № 80.

Заявниця проживає в квартирі № *** в житловому будинку № *** на вул. Грушевського в місті Дрогобич, яка на підставі договору купівлі-продажу від

04.12.2003 року знаходиться у приватній власності батька заявниці Шувалова О.В. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею *** кв. м. На цій площі проживає три особи: заявниця, батько заявниці Шувалов О.В. та мати заявниці Шувалова Н.В.

Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці відсутнє.

Підстава: абзац 3 пункт 3 статті 12 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

Затвердити впорядковану відповідно до «Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради», затвердженому рішенням виконавчого комітету від 21.04.2016 № 80, черговість окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО згідно з наданими заявниками документами станом на 07.07.2023 року згідно додатком.

3.Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Приймичу Василю Михайловичу, ***року народження, ***Проживає без реєстрації місця проживання у приватній квартирі № *** в житловому будинку № ***на вул. Трускавецька в місті Дрогобич, яка перебуває у спільній частковій власності Войтович Г.М. та Черних В.М.

Склад сім’ї заявника – три особи: ***
Місце проживання заявника зареєстровано в місті Ходорів,  Жидачівський район, Львівська область. Місце проживання дружини заявника Приймич О.М. та дочки заявника Приймич С.В. зареєстровано на вул. Максимівих братів, № ***, село Модричі, Дрогобицький район, Львівська область.
Підстава: На квартирний облік беруться потребуючі поліпшення
житлових умов громадяни, які постійно проживають, а також
мають реєстрацію місця проживання у даному населеному пункті,
п. 15 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській  РСР”.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова                                      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту