№ 1707 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради”

29.06.2023 4875

№ 1707 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного  ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 29.06.2023 року № 1707

Про внесення змін до порядку денного
ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради.  

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ХХХІХ сесії міської ради та доповнити його такими питаннями:
1.1. Про внесення змін до порядку денного ХХХІХ сесії Дрогобицької міської ради.

Питання правового характеру.
1.2. Про доповнення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
1.3. Про внесення змін  у  Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради.

Земельні питання.
1.4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Нижні Гаї.
1.5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах частини території Дрогобицької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами населених пунктів Броницької, Верхньогаївської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Медвежанської, Михайлевицької, Нагуєвицької, Нижньогаївської, Снятинської, Ступницької і Унятицької колишніх сільських рад).
1.6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Почаєвичі Дрогобицького району.
1.7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Рихтичі Дрогобицького району.

1.8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Бійничі.
1.9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Брониця .
1.10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної  громади – с. Верхні Гаї.
1.11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Дережичі.
1.12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Добрівляни.
1.13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Долішній Лужок.
1.14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Залужани.
1.15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Котоване.
1.16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Лішня .
1.17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Медвежа .
1.18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної  громади – с. Михайлевичі.
1.19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Монастир-Дережицький.
1.20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с.  Монастир-Лішнянський.
1.21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної  громади – с. Нагуєвичі.
1.22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Селець.
1.23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Снятинка .
1.24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Старе Село .
1.25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Ступниця.
1.26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – с. Унятичі .
1.27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Хатки Дрогобицького району.
1.28. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають
продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
1.29. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,9625 га на вул. Наливайка,                          м. Дрогобич, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
1.30. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки.
1.31. Про відмову у затверджені матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у припиненні права постійного користування земельними ділянками, у наданні дозволу  на розроблення проекту містобудівної документації, у продовженні договору оренди земельної  ділянки, у наданні дозволу на передачу в  оренду  земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні в оренду земельної ділянки, у наданні дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, у припиненні права оренди земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, у включенні в перелік на викуп земельних ділянок, у включенні в перелік земельних ділянок що підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону, у внесенні змін до договору оренди земельної ділянки, у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни
цільового призначення земельної ділянки.
1.32. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
1.33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.
1.34. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької
міської територіальної громади на 2023 рік.
1.35. Про затвердження Програми співфінансування ремонту об’єктів  благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади (нова редакція ).
2. Виключити з порядку денного питання “Про затвердження передавального акту Cтебницької міської ради”.

Головуючий на сесії Світлана Маменька

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту