№ 171 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про скасування дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами”

18.05.2021 1607

№ 171 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про скасування дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.05.2021 №171

Про скасування дії дозволу
на розміщення зовнішньої реклами

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Добровольського М.М., щодо скасування діючого дозволу на встановлення зовнішньої реклами, у зв’язку з його демонтажем, керуючись пп.13 п.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Скасувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами виданий ФОП Добровольському Миколі Миколайовичу на рекламоносій типу «сітілайт» у місті Стебнику за адресою вул. М.Грушевського (навпроти магазину «Грушівські ковбаси») у кількості 1 од.
2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Стебницької міської ради від 13.03.2019 №11 «Про продовження дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території м. Стебник»
3. ФОП Добровольському Миколі Миколайовичу привести у належний стан відповідне місце, яке було надано для розташування рекламного засобу.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту