№ 172 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про передачу затрат з будівництва та реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства, що фінансувалися за рахунок бюджетних коштів”

18.07.2019 534

№ 172 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про  передачу затрат  з будівництва та реконструкції об’єктів  житлово-комунального  господарства, що фінансувалися  за рахунок бюджетних коштів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.07.2019 № 172

Про передачу затрат
з будівництва та реконструкції об’єктів
житлово-комунального
господарства, що фінансувалися
за рахунок бюджетних коштів

У зв’язку з завершенням робіт з реконструкції та будівництва об’єктів житлово-комунального господарства, що фінансувалися за рахунок коштів спеціального фонду бюджету, керуючись пп. 1 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради ( Р. Москалик) передати затрати з реконструкції та будівництва об’єктів житлово-комунального господарства, що фінансувалися за рахунок коштів спеціального фонду бюджету м. Дрогобича на баланс:
1.1. КП «Комбінат міського господарств» (С. Жирний):
1.1.1. будівництво міського кладовища по вул. П. Орлика в м. Дрогобичі Львівської області – 1 914 231,19 грн.
1.1.2. реконструкція під’їзних доріг лікарняного містечка з облаштуванням стоянки для автотранспорту по вул. Шептицького в м. Дрогобич Львівської області – 2 009 274,06 грн.
1.1.3. реконструкція вуличного освітлення вул. Коновальця в м. Дрогобич – 465 645,46 грн.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту