№ 172-р Розпорядження міського голови “Про проведення консультацій з громадськістю стосовно визначення об’єкту інфраструктури стратегічно важливого для сталого розвитку м.Стебника”

19.02.2021 1954

№ 172-р Розпорядження міського голови “Про проведення консультацій з громадськістю  стосовно визначення об’єкту інфраструктури  стратегічно важливого для сталого розвитку  м.Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 19.02.2021 №172-р

Про проведення консультацій з громадськістю
стосовно визначення об’єкту інфраструктури
стратегічно важливого для сталого розвитку
м.Стебника

З метою залучення територіальної громади до прийняття рішень, а також вивчення думки мешканців міста Стебника стосовно визначення найбільш стратегічно важливого для забезпечення сталого розвитку громади об’єкта інфраструктури, керуючись п. 20. ч. 4 ст. 42 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» та Положенням про консультації з громадськістю в Дрогобицькій територіальній громаді (Додаток №5 до Статуту Дрогобицької територіальної громади, затвердженого рішенням ради від 05.12.2019 № 2051):
1. Старості м.Стебника, с.Болехівці, с.Нове Село Городиському Т.І., організувати протягом 22.02-08.03.2021 (мінімум 15 днів проводяться консультації) процес електронних консультацій з громадськістю стосовно майбутнього визначення стратегічного об’єкту інфраструктури, а також забезпечити підсумковий звіт після їх проведення.
2. Відділу інформаційних технологій та аналізу (В. Посісєєв) забезпечити розміщення відповідного інформаційного повідомлення про проведення консультацій з громадськістю на сервісі для електронних консультацій.
3. Відділу архітектури та містобудування (І. Петранич) взяти до відома підсумковий звіт з проведених консультацій з громадськістю.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту