№ 1736 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення договору земельного сервітуту у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок“

23.04.2019 482

№ 1736 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення договору  земельного  сервітуту   у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  зі зміною цільового призначення, у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
50 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 квітня 2019 року 1736

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення
у наданні дозволу на укладення договору
земельного сервітуту
у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
зі зміною цільового призначення,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протоколи №96 від 25.04.2018р., №114 від 17.01. 2019р., №115 від 07.02.2019р., №119 від 14.03.2019р., № 120 від 27.03.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Маслюк Ользі Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Бунь Ірині Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 574 кв.м. на вул. Уляни Кравченко, для індивідуального садівництва.
1.3. Павлюху Роману Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Гладій Людмилі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Єфремову Миколі Валерійовичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв.м. на вул. Горішня Брама, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Росохаю Віталію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Петренку Роману Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Ступницькому Сергію Вальдемаровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв.м. на вул. Завалля, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Лупак Стефанії Семенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 27 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Савці Ірині Миронівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Заблоцькому Андрію Леонтійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Рибянцю Ігорю Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.13. Хом’як Наталії Тарасівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 23 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.14. Лаврику Петру Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.15. Жавко Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Хемичу Тарасу Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.17. Михальчишину Євгену Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.18. Хемичу Федору Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 21 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Хемичу Володимиру Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.20. Шкуро Олексію Євгенійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв.м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
1.21. Маковецькому Юрію Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 56 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.22. Вантух Ользі Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 796 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.23. Кузіву Володимиру Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 590 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.24. Телюку Андрію Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 609 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.25. Білогану Роману Васильовичу, Білоган Надії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 602 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.26. Знак Вікторії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 620 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.27. Кононюку Руслану Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 838 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.28. Максиміву Ігорю Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 884 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.29. Садовській Оксані Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 612 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.30. Лук’янченку Володимиру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 989 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.31. Захаряк Лідії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 682 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.32. Децик Марті Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 777 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.33. Савшаку Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 713 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.34. Летнянчин Надії Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.35. Горбачик Оксані Олександрівні, Козію Олександру Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 775 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.36. Дощаку Володимиру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 784 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.37. Височанській Любові Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 794 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.38. Матійчину Михайлу Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.39. Дорожівському Семену Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.40. Федику Мирону Володимировичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 649 кв.м. на вул. Лисенка, для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.
1.41. Обслуговуючому кооперативу «Правоохоронник» (І. Голик), земельну ділянку орієнтовною площею 1500 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.42. Кав’яку Ігорю Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 616 кв.м. на вул. Холмській, для індивідуального садівництва.
1.43. Ачкан Марті Орестівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
2. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
2.1. Греськіву Михайлу Миколайович, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в п. 1.5. рішення Дрогобицької міської ради від 05.09.2018 року № 1351 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
2.2. Романенку Ростиславу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в п. 1.5. рішення Дрогобицької міської ради від 29.11.2018 року № 1445 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
2.3. Черевку Василю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в п. 1.2. рішення Дрогобицької міської ради від 26.04.2018 року № 1188 «Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування
гаражів».
3. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення:
3.1. Кулиняку Степану Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 959 кв. м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:011:0291, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.2. Пагуті Назарію Ростиславовичу, Пагуті Зенону Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1530 кв.м. на вул. Лесі Українки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
4. Відмовити в укладенні земельного сервітуту:
4.1 Тенетюх Ользі Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 96 кв.м. на вул. Жупна.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту