№ 1750 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель міста Дрогобича“

23.04.2019 503

№ 1750 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  технічної документації з нормативно грошової оцінки земель міста Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
50 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 квітня 2019 року 1750

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації з нормативно
грошової оцінки земель
міста Дрогобича

На виконання доручення міського голови № 47 від 22.04.2019 р., керуючись статтями 12, 123, 124 Земельного кодексу України, ч.1 ст. 15 Закону України «Про оцінку земель», відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на проведення нормативно грошової оцінки земель міста Дрогобича.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Дрогобича.
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран), провести фінансування робіт з виготовлення технічної документації, зазначеної в п. 2 цього рішення.
4. Після виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель міста Дрогобича Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради винести на розгляд сесії Дрогобицької міської ради проект регуляторного акту – рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту