№ 1753 Про затвердження порядку денного ХL сесії Дрогобицької міської ради

25.07.2023 4943

№ 1753 Про затвердження  порядку денного  ХL сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХL сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 20.07.2023 року № 1753

Про затвердження  порядку денного
ХL сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:

Затвердити   порядок  денний  ХL  сесії Дрогобицької міської ради:

1.Про затвердження порядку денного ХL сесії Дрогобицької міської ради

2. Бюджетні питання.

2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.

2.2. Про внесення змін до рішення міської ради від 08.12. 2022  року № 1374 “Про затвердження Програми забезпечення умов діяльності депутатів

Дрогобицької міської ради на 2023 рік”.

2.3. Про затвердження Програми відзначення державних, професійних, релігійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед  Дрогобицькою територіальною громадою на 2023 рік.

2.4.Про реорганізацію шляхом приєднання КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР до КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР.

2.5. Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу  КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської  ради  Львівської області  у 2023 році».

  1. 3. Питання освіти, культури, спорту.

3.1. Про затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Дрогобицької міської  територіальної громади.

3.2. Про встановлення пам’ятної таблиці.

3.3. Про встановлення меморіальних дощок.

3.4. Про святкування Дня міста Дрогобича.

  1. Питання майна громади.

4.1. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону

4.2. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради

4.3. «Про внесення змін до рішення Дрогобицької  міської ради від 10.12.2020 № 18 «Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітету Дрогобицької міської ради».

4.4. Про затвердження передавального акту Cтебницької міської ради.

4.5. Про передачу в оперативне управління нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул.  Кравченко Уляни, 1.

4.6. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.

4.7. Про передачу на баланс Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі.

  1. Земельні питання

5.1. Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

5.2. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.

5.3. Про зміну цільового призначення земельної ділянки та передачу у

постійне користування земельної ділянки.

5.4. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

5.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

5.6. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та про передачу в оренду земельних ділянок на вул. М. Тураша, 20.

5.7. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.

5.8. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки.

5.9. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

5.10. Про припинення права користування земельною ділянкою та передачу в оренду.

5.11.Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 27 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник, вулиця Грушевського та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

5.12.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Наливайка; кадастровий номер: 4610600000:01:068:0155 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

5.13.Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.

5.14. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку.

6. Про внесення змін до Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

7.Звіт про роботу старости сіл Лішня, Монастир – Лішнянський, Дережичі, Монастир – Дережицький Мацюрович М.П.

8.Звіт про роботу старости сіл Раневичі, Почаєвичі, Михайлевичі Гірчака І.М.

9.Звіт про роботу старости сіл Нижні Гаї, Верхні Гаї, Бійничі Василенка В.В.

10.Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” Дрогобцьклї міської ради на 2023 році”.

11.Про затвердження Програми співфінансування ремонту об’єктів благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади (нова редакція).

12.Про створення комунальної установи «Дрогобицький медичний інформаційно-аналітичний центр» Дрогобицької міської ради».

13.Про визнання такими, що втратили чинність рішення сесії Дрогобицької міської ради у зв’язку із не укладенням договору лізингу та затвердження статуту КНП “Дрогобицька міська лікарня №1” ДМР в новій редакції.

14.Про затвердження Положення про Відділ соціально-психологічної, правової підтримки та взаємодії з захисниками, захисницями та членами їх сімей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради».

15.Про придбання житла для особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, що користуються правом позачергового одержання житла».

16.Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 25.05.2023 №1630 «Про надання дозволу на розроблення концепції індустріального парку «ЯДРО ІНДАСТРІ»

17.Про затвердження цільової Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини А7381 на 2023 рік.

18Про прийняття звернення.

19.Різне.

 Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту