№ 1754 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про створення комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради та надання комунальному підприємству «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради дозволу на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ЕВР – ДРОГОБИЧ»“

23.04.2019 762

№ 1754 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про створення комунального підприємства «Служба муніципального управління»  Дрогобицької міської ради  та надання комунальному підприємству  «Служба муніципального управління»  Дрогобицької міської ради дозволу на придбання частки в  статутному капіталі ТОВ «ЕВР – ДРОГОБИЧ»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
50 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 23.04.2019 № 1754

Про створення комунального підприємства
«Служба муніципального управління»
Дрогобицької міської ради
та надання комунальному підприємству
«Служба муніципального управління»
Дрогобицької міської ради
дозволу на придбання частки в
статутному капіталі
ТОВ «ЕВР – ДРОГОБИЧ»

З метою реалізації проекту з будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів на території міста Дрогобич, відповідно до рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження рішення виконавчого комітету від 16 серпня 2018 року № 200 та тексту Договору про спільну діяльність з метою реалізації проекту з будівництва заводу по переробці ТПВ на території міста Дрогобич» від 15.03.2019 № 1671 та укладеного Договору про спільну діяльність з метою реалізації проекту з будівництва заводу по переробці ТПВ на території міста Дрогобич № 137 від 15.03.2019р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку від 22.04.2019 № 72, протокол постійної комісія ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради, від 22.04.2019 № 48, в порядку ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, керуючись п. 30, 33 ч.1 ст. 25 та ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Створити комунальне підприємство «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
2. Затвердити статутний капітал комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради в розмірі 10 000,00 грн. та місцезнаходження комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради: 82100, пл. Ринок, 1, м. Дрогобич, Львівська обл.
3. Затвердити Статут комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (додається).
4. Уповноважити керівника (директора) комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради особисто або через уповноважених осіб здійснити реєстраційні дії необхідні для проведення державної реєстрації комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради у встановленому чинним законодавством порядку.
5. Надати дозвіл та уповноважити керівника (директора) комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради укласти (підписати) з товариством з обмеженою відповідальністю «Еко Стандарт 10» (81642, Львівська обл., Миколаївський р-н, с. Рудники, вул. Львівська, буд. 179, код ЄДРПОУ 37288744) договір купівлі-продажу частини частки в статутному капіталі, згідно з яким комунальне підприємство «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради придбає у ТОВ «Еко Стандарт 10» частку в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Еко Вейст Рісайклінг – Дрогобич» (82100, Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Тараса Шевченка, буд. 1, код ЄДРПОУ 42685386), яка становить 10 % (десять відсотків), за ціною її номінального розміру – 1000,00 грн. (одна тисяча грн. 00 коп.), та підписати акт приймання-передачі частини частки.
6. Уповноважити керівника (директора) комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради на здійснення правочинів щодо реалізації придбаних корпоративних прав, в тому числі підписання рішень, протоколів зборів учасників та статуту товариства з обмеженою відповідальністю «Еко Вейст Рісайклінг – Дрогобич» (код ЄДРПОУ 42685386), та проведення дій щодо їх державної реєстрації.
7. Організаційному відділу (І.Кушнір) оприлюднити це рішення в часописі «Галицька зоря» та на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
8. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту