№ 1757 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів “

23.04.2019 462

№ 1757 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми  сприяння виконанню рішень судів  і інших виконавчих документів “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
50 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 23 квітня 2019 року № 1757

Про затвердження Програми
сприяння виконанню рішень судів
і інших виконавчих документів

Враховуючи необхідність забезпечення судового захисту прав та інтересів органів місцевого самоврядування міста Дрогобича, повного виконання зобов’язань, які виникли на підставі судових рішень та виконавчих документів, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, відповідно до Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», Закону України «Про судовий збір», керуючись п.22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів (далі-Програма) згідно з додатком .
2. Рішення Дрогобицької міської ради від 27.12.2018 №1545 «Про затвердження Програми сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів та сплати судового збору» вважати таким, що втратило чинність.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми в межах коштів передбачених у міському бюджеті на 2019 рік.
4. Виконання Програми покласти на відділ правового забезпечення (А.Швацький).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту