№ 1761 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації“

15.05.2019 698

№ 1761 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу функцій замовника  та проектно-кошторисної документації“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
51 позачергова сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15.05.2019 року № 1761

Про передачу функцій замовника та
проектно-кошторисної документації

З метою скорочення термінів будівництва та своєчасного введення об’єкта в експлуатацію, передачі виготовленої проектно-кошторисної документації, в межах функцій органу місцевого самоврядування, у відповідності до ст. 31 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», для проведення капітального ремонту доріг, мережі зовнішнього освітлення вулиць та будівництва міського кладовища, в межах функцій органу місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 14.05.20149 № 73), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Передати функції замовника КП «Комбінат міського господарства» з об’єктів:
1.1. «Капітальний ремонт вулиці М. Грушевського в м. Дрогобич Львівської області».
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради безкоштовно передати КП « Комбінат міського господарства» згідно з пунктом 1 цього рішення, виготовлену проектно-кошторисну документацію.
3. КП «Комбінат міського господарства» визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення, у порядку передбаченому законодавством або забезпечити виконання робіт власними силами.
4. Забезпечити коригування та затвердження проектно-кошторисної документації в разі необхідності на об’єкти, зазначені у пункті 1 цього рішення.
5. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради Р.Москалика.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту