№ 1762 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів“

15.05.2019 415

№ 1762 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
51 позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 15 травня 2019 року № 1762

Про затвердження договору
про співробітництво територіальних громад
у формі реалізації спільних проектів

З метою забезпечення реалізації спільного проекту «Врятуй життя» між територіальними громадами міст Дрогобича та Борислава, що передбачає закупівлю медичної апаратури та обладнання для закладів охорони здоров’я міст Дрогобича та Борислава, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 64 від 14.05.2019), постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 84 від 14.058.2019, відповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад» та керуючись пунктами 33¹, 43 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів від 20 лютого 2019 року.
2. Виділити з міського бюджету кошти у розмірі 249 603 грн. (двісті сорок дев’ять тисяч шістсот три грн.), за умови перевиконання дохідної частини за підсумками звітного періоду, на фінансування спільного проекту «Врятуй життя» між територіальними громадами міст Дрогобича та Борислава у відповідності до договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів від 20 лютого 2019 року. Проект має на меті закупівлю 2-х апаратів штучної вентиляції легень, 2-х дефібриляторів-моніторів пацієнта, та 4-х приліжкових моніторів пацієнта для закладів охорони здоров’я міст Дрогобича та Борислава, з відповідним рівномірним розподілом між даними містами.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради Чубу В.І.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка та на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій Р.Курчика.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту