№ 1764 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного 52 сесії Дрогобицької міської ради“

30.05.2019 440

№ 1764 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного 52 сесії Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 30 травня 2019 року № 1764

Про затвердження порядку денного
52 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний п’ятдесят другої сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 52 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2019 рік.
3. Питання приватизації
3.1. Про підтвердження факту перебування в комунальній власності водних об’єктів на території м. Дрогобича та взяття їх на баланс .
3.2. Про завершення приватизації нежитлових приміщень.
3.3. Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.
3.4. Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
3.5. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом (способом) викупу.
3.6. Про надання дозволу на списання основних засобів.
4.Про внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 1662 від 11.03.2019 ”Про назву скверу”
5. Про затвердження Програми забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в м.Дрогобич на 2019 р. (капітальний ремонт)
6. Про внесення змін в додаток до рішення Дрогобицької міської ради від 22 серпня 2017 року № 821 ”Про затвердження цільової програми захисту населення і території міст Дрогобича та Стебника від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки”
7. Про затвердження Програми співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м.Дрогобичі на 2019-2020 роки
8. Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів.
9. Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність
10. Земельні питання.
10.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .
10.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
10.3. Про внесення змін до рішень міської ради.
10.4. Про надання в оренду земельної ділянки на вул. П. Орлика, 20А.
10.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
10.6. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки
під об’єктами нерухомого майна.
10.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
10.8. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
10.9. Про затвердження матеріалів з виготовлення проектів землеустрою
під об’єктами нерухомого майна.
10.10. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачу у постійне користування земельної ділянки.
10.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
10.12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна на вул. Самбірській.
10.13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.
10.14. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок
10.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків.
10.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
10.17. Про надання в оренду земельних ділянок.
10.18. Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми.
11.Про розгляд електронної петиції “Ні – руйнуванню вулиці Тараса Шевченка у м. Дрогобич та відміну рішення виконавчого комітету”.
12. Про розгляд електронної петиції “Про заборону надання дозволу на влаштування окремих входів до будівель та споруд, які є в переліку пам’яток архітектури місцевого та державного значення”.
13. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 30.01.2018 р. № 1049 “Про підтвердження факту перебування гідротехнічних споруд в комунальній власності Дрогобицької міської ради”.
14. Про затвердження нової редакції статуту КП “Комбінат міського господарства”.
15. Про звернення депутатів Дрогобицької міської ради до Прем’єр – міністра України, ректора Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка”.
16. Про ліквідацію Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області та безоплатну передачу майна до комунальної власності Стебницької міської ради”.
17. Звіт про роботу директора департаменту міського господарства.
11. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту