№ 1767 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд електронної петиції «Про ліквідацію Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області та безоплатну передачу майна до комунальної власності Стебницької міської ради“

30.05.2019 454

№ 1767 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд електронної петиції «Про ліквідацію Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13  Дрогобицької міської ради Львівської області та безоплатну передачу майна до комунальної  власності Стебницької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 30.05.2019 року № 1767

Про ліквідацію Стебницької
загальноосвітньої школи І ступеня № 13
Дрогобицької міської ради Львівської області
та безоплатну передачу майна до комунальної
власності Стебницької міської ради

Відповідно пункту 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись п. 30 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 65 від 28.05.2019 р.), ст.11 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 104 Цивільного кодексу України, міська рада
вирішила:
1. Припинити діяльність Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області шляхом її ліквідації з 01.09.2019 року.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) створити комісію з ліквідації Стебницької загальноосвітньої школи I ступеня № 13 у складі, згідно з додатком.
3. Комісії провести ліквідацію Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області, відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради повідомити профспілковий комітет про ліквідацію Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області та звільнення працівників.
5. Завідувачу Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області подати у відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради повідомлення про звільнення працівників Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області для вирішення питання працевлаштування.
6. Встановити строк для заявлення вимог кредиторами два місяці з дня державної реєстрації про припинення діяльності вказаної юридичної особи.
7. Встановити порядок заявлення кредиторами своїх вимог до Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області (код ЄДРПОУ 23891125) шляхом направлення письмових вимог на адресу: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 21.
8. Відділу освіти протягом трьох робочих днів з дати прийняття даного рішення подати його до органу, що здійснює державну реєстрацію, про припинення діяльності Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області.
9. Передати безоплатно приміщення Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 з приналежними до неї будівлями, іншими основними засобами у комунальну власність Стебницької міської ради, про що скласти відповідні акти.
10. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) та Стебницькій міській раді (міський голова П.Старосольський) після завершення процедури ліквідації, провести передачу-прийом приміщення Стебницької загальноосвітньої школи І ступеня № 13 Дрогобицької міської ради Львівської області з приналежними до неї будівлями, іншими основними засобами (згідно додатку) на баланс Стебницької міської ради із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством.
11. Контроль за виконанням рішення покласти постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту