№ 177 Про демонтаж малої архітектурної форми (вивіски) або заміни в назві вивіски латинської букви «Z» на кириличну літеру «З» у власній назві

18.07.2023 5121

№ 177 Про демонтаж  малої архітектурної форми (вивіски) або заміни в назві вивіски латинської букви «Z»  на кириличну літеру «З» у власній назві

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18.06.2023  № 177

Про демонтаж
малої архітектурної форми (вивіски)
або заміни в назві вивіски латинської букви «Z»
на кириличну літеру «З» у власній назві

На звернення депутата Дрогобицької міської ради О.Пилипців від 05.07.2023 вих. № 5/07/23 та неодноразове звернення гр. О.Сеник щодо порушення норм Закону України від 22.05.2022 № 2265-ІХ «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії Російської Федерації як держави–терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну», керуючись ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

1.Зобов’язати ФОП Білявець Д.В. демонтувати малу архітектурну форму (вивіску) на фасаді будівлі на вул. Малий Ринок, 5/2 в м. Дрогобич магазину «Zdoblev» або замінити назву вивіски шляхом заміни латинської букви «Z» на кириличну літеру «З» у власній назві.
2.Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради повідомити власника малої архітектурної форми (вивіски) магазину «Zdoblev» про необхідність демонтажу або заміни в назві вивіски латинської букви «Z» на кириличну літеру «З» у власній назві  магазину за власні кошти в двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
3.У випадку невиконання п.1. цього рішення КП «Служба муніципального управління» провести демонтаж малої архітектурної форми (вивіски) на фасаді будівлі на вул. Малий Ринок, 5/2 в м. Дрогобич магазину «Zdoblev» та залишити на збереження на території КП «Служба муніципального управління».

4.Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу малої архітектурної форми (вивіски).

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзик.

Міський голова                                      Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту