№ 1770 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про підтвердження факту перебування в комунальній власності водних об’єктів на території м. Дрогобича та взяття їх на баланс “

30.05.2019 392

№ 1770 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про підтвердження факту перебування  в комунальній власності  водних  об’єктів на території  м. Дрогобича та взяття їх на баланс “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.05.2019 р. № 1770

Про підтвердження факту перебування
в комунальній власності водних
об’єктів на території м. Дрогобича
та взяття їх на баланс

З метою впорядкування обліку водних об’єктів, які знаходяться на території м. Дрогобича, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 78 від 15.05.2019 р.), керуючись ст.26 ст. Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні’’, Постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 р. № 1127 ,,Про затвердження Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень’’, Земельним кодексом України, Водним кодексом України, міська рада вирішила:
1. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича водних об’єктів, що знаходяться на території м. Дрогобича, згідно з додатком №1.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Москалику), комунальному підприємству «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради (О. Майданюку), комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» (С. Жирному) поставити на баланс водні об’єкти, відповідно до паспортів водних об’єктів, згідно з додатком №2.
3. Провести всі інші необхідні дії для взяття на баланс водних об’єктів та підтвердження факту перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту