№ 1771 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 30.01.2018 р. № 1049 «Про підтвердження факту перебування гідротехнічних споруд в комунальній власності Дрогобицької міської ради»“

30.05.2019 372

№ 1771 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради  від 30.01.2018 р. № 1049 «Про підтвердження факту перебування гідротехнічних споруд в комунальній власності Дрогобицької міської ради»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.05.2019 року № 1771

Про внесення змін в рішення
Дрогобицької міської ради
від 30.01.2018 р. № 1049
«Про підтвердження факту перебування
гідротехнічних споруд в комунальній
власності Дрогобицької міської ради»

З метою впорядкування обліку комунального майна Дрогобицької міської ради, керуючись ст. 26, п. 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно зі ст. 13 Регламенту міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни в пункт 2 рішення Дрогобицької міської ради від 30.01.2018 р. № 1049 «Про підтвердження факту перебування гідротехнічних споруд в комунальній власності Дрогобицької міської ради» та викласти його в наступній редакції:
«2. Поставити на баланс Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Москалику) – 2 гідротехнічні споруди, що знаходяться на водних об’єктах за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька; комунальному підприємству «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюку) – 1 гідротехнічну споруду, що знаходиться на водному об’єкті за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька; комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» Дрогобицької міської ради (С. Жирному) – 1 гідротехнічну споруду, що знаходиться на водному об’єкті за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, відповідно до виготовленої в КП ЛОР «Дрогобицьке МБТІ та ЕО» технічної документації та забезпечити належне їх утримання відповідно до санітарно – технічних норм».
2. Пункт 2 рішення Дрогобицької міської ради від 30.01.2018 р. № 1049 «Про підтвердження факту перебування гідротехнічних споруд в комунальній власності Дрогобицької міської ради» вважати таким, що втратив чинність.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик), комунальному підприємству «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк), комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» Дрогобицької міської ради (С. Жирний).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту