№ 1778 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в м.Дрогобич на 2019 р. (капітальний ремонт).“

30.05.2019 381

№ 1778 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми забезпечення  безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в м.Дрогобич на 2019 р. (капітальний ремонт).“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.05.2019 року № 1778

Про затвердження Програми забезпечення
безперешкодного доступу людей з обмеженими
фізичними можливостями до об’єктів
житлового та громадського призначення
в м.Дрогобич на 2019 р. (капітальний ремонт).

З метою забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового і громадського призначення, покращення умов проживання мешканців міста з обмеженими фізичними можливостями м. Дрогобича, виконуючи постанову Кабінету Міністрів України від 04.06.2003 N 863 “Про затвердження Програми забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення”,враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 73 від 14.05.2019 р.), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити «Програму забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в м. Дрогобич на 2019 р.(капітальний ремонт)» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216011 (Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду).
3 Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту