№ 1788 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Плану організації мобільності в центральній частині міста Дрогобича“

06.06.2019 438

№ 1788 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження  Плану організації мобільності в центральній частині міста Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 06.06.2019 року № 1788

Про затвердження Плану організації мобільності
в центральній частині міста Дрогобича

З метою удосконалення організації руху в центральній частині міста Дрогобича і досягнення найбільш ефективного виконання об’єктів благоустрою, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 75 від 05.06.2019), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 86 від 05.06.2019), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити План організації мобільності в центральній частині міста Дрогобича (додається).
2. Департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) забезпечити виконання Плану організації мобільності в центральній частині міста Дрогобича.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту