№ 179 Розпорядження міського голови “Про утворення робочої групи з обстеження та забезпечення легалізації лісопильних об’єктів на території м. Дрогобича“

05.04.2018 468

№ 179 Розпорядження міського голови “Про утворення робочої групи з обстеження та забезпечення легалізації лісопильних об’єктів на території м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 5 квітня 2018 р.№179-р

Про утворення робочої групи
з обстеження та забезпечення легалізації
лісопильних об’єктів на території
м. Дрогобича

Враховуючи листа державного агентства лісових ресурсів України Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства № 539/02-ох від 27.03.2018 року, з метою забезпечення легалізації діяльності лісопильних об’єктів на території Дрогобицького району, керуючись п. 20 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити робочу групу з обстеження та легалізації лісопильних об’єктів ( далі робоча група) та затвердити її склад, згідно з додатком 1).
2. Робочій групі :
2.1. Забезпечити організацію обстеження лісопильних об’єктів, результати оформити відповідним актом згідно з додатком 2.
2.2. Довести до відома керівників лісопильних об’єктів про основні вимоги щодо роботи лісопильних об’єктів та про необхідність ведення Книги надходження та обліку лісопродукції згідно з додатком 3.
3. Координацію та організацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ економіки виконкому Дрогобицької міської ради Т. Бачинський.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту