№ 1794 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок “

06.06.2019 394

№ 1794 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 06.06.2019 року № 1794

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протоколи №121 від 08.05.2019р.,), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам:
1.1. Павлову Володимиру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Холмській, для індивідуального садівництва.
2. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
2.1. Пашинському Віталію Валерійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 833 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2.2. Голоду Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 618 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту