№ 18 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення проекту коригування генерального плану м. Дрогобича та проекту корегування плану зонування території м. Дрогобича”

24.01.2017 622

№ 18 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  на виготовлення проекту коригування  генерального плану м. Дрогобича та проекту корегування  плану зонування території м. Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.01.2017 №18

Про надання дозволу
на виготовлення проекту коригування
генерального плану м. Дрогобича
та проекту корегування
плану зонування території м. Дрогобича

Керуючись ст. 16, ст. 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», та ст. 31 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Дати дозвіл відділу містобудування та архітектури (І. Петраничу):
1.1. На виготовлення проекту коригування генерального плану м. Дрогобича.
1.2. На виготовлення проекту коригування плану зонування території м.Дрогобича.
2. Розмістити повідомлення про початок розроблення проекту коригування генерального плану та проекту корегування плану зонування території м. Дрогобича в місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради.
3. Внести пропозицію на розгляд сесії Дрогобицької міської ради щодо виділення коштів для фінансування проекту коригування генерального плану та проекту коригування плану зонування території м. Дрогобича.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту