№ 180 Розпорядження міського голови “Про оголошення місяця боротьби з самовільно встановленими носіями зовнішньої реклами у місті Дрогобичі“

05.04.2018 326

№ 180 Розпорядження міського голови “Про оголошення місяця боротьби з  самовільно встановленими носіями  зовнішньої реклами у місті Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 5 квітня 2018 р.№180-р

Про оголошення місяця боротьби з
самовільно встановленими носіями
зовнішньої реклами у місті Дрогобичі

З метою врегулювання норм дотримання закону України «Про рекламу», забезпечення роз’яснювання суб’єктам господарювання Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі та Правил благоустрою у місті Дрогобичі, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Відділ економіки (Т.Бачинський):
1.1. Упродовж квітня 2018 року забезпечити інформаційне роз’яснення норм законодавства стосовно правомірного розміщення конструкцій зовнішньої реклами у місті Дрогобичі за допомогою інформаційних ресурсів.
1.2. Ідентифікувати (фотофіксація) конструкції зовнішньої реклами, що розміщенні без відповідного дозволу та повідомляти про виявленні порушення уповноважені на здійснення контролю служби.
2. КП «Муніципальна варта» (В. Кріль), Департамент міського господарства (Р.Москалик): Активізувати обстеження об’єктів благоустрою міста, будинків, споруд, елементів вуличного обладнання на наявність вуличної реклами та при виявленні порушень складати відповідні протоколи з притягненням до відповідальності винних осіб, а також забезпечувати проведення їх демонтажу.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту