№ 1807 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків“

06.06.2019 409

№ 1807 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування  багатоквартирних  житлових будинків“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 06.06.2019 року № 1807

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування багатоквартирних
житлових будинків

Розглянувши клопотання Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик), земельну ділянку орієнтовною площею 841 кв. м. на вул. Стрийській, 14, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик), земельну ділянку орієнтовною площею 1013 кв. м. на вул. Трускавецькій, 10, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту