№ 1809 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків“

06.06.2019 558

№ 1809 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 06.06.2019 року № 1809

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 114 від 17.01.2019 р.), рекомендації комісії з питань розгляду документів учасників АТО щодо виділення їм земельних ділянок (протоколи № 5 від 30.05.2018р., № 8 від 12.10.2018р., № 9 від 19.12.2018р., № 1 від 30.01.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Савчину Михайлу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 668 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 44).
1.2. Шатковському Василю Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 677 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 58).
1.3. Петрунчаку Мирону Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 684 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 45).
1.4. Каленичу Володимиру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 871 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 59).
1.5. Галайку Віталію Зеновійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 677 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 70).
1.6. Бикову Максиму Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 668 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 83).
1.7. Розенку Олександру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 680 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 71).
1.8. Сурмі Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 737 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 84).
1.9. Герчуку Ігорю Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 715 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 72).
1.10. Грицаю Тарасу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 841 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 85).
1.11. Темнику Василю Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 647 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 94).
1.12. Бориславському Олегу Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 647 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 93).
1.13. Бебичу Миколі Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 639 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 92).
1.14. Тупичаку Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 649 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 25).
1.15. Лободичу Василю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 675 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 24).
1.16. Білику Віталію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 717 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 91).
1.17. Ливіцькому Володимиру Ярославовичу, прож. с. Почаєвичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 796 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 90).
1.18. Алєксєєву Віктору Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 852 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 89).
1.19. Худику Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 916 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 88).
1.20. Федису Олегу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 674 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 57).
1.21. Копачу Роману Семеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 674 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 56).
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту