№ 181 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову у зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій” (плюс додаток)

17.08.2016 479

№ 181 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову у зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 17.08.2016  № 181

Про зарахування громадян та відмову

у зарахуванні на квартирний облік

у виконавчому комітеті Дрогобицької

міської ради, затвердження рішення

житлової комісії 2 Спеціального Центру

Швидкого Реагування Державної Служби

України з Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши звернення громадян, лист 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 04.08.2016    № 8), керуючись п.п. 19, 21, 33, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 41, 45 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:

1.1. Гр. Гальчишака Богдана Володимировича, 1981 року народження, учасника бойових дій в зоні АТО, який тимчасово не працює. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 33 в житловому будинку № 5 на вул. Княгині Ольги, дві кімнати житловою площею 25,3 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: заявник, сестра заявника Кметик О.М., чоловік сестри Кметик С.Й., племінниця Кметик У.С. та племінниця Кметик Ю.С.

Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.

Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування

учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком № 1.

Підстава: Проживання в одній кімнаті осіб різної статі,

пп. 7 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення

житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.

  1. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 04.08.2016 року згідно з додатком № 1.
  2. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 11.07.2016 № 9) про включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, підполковника служби цивільного захисту Журава Олега Ярославовича на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як багатодітну сім’ю.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                                Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту