№ 1810 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок“

06.06.2019 443

№ 1810 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 06.06.2019 року № 1810

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 114 від 17.01.2019р., № 121 від 08.05.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Кондратюк Лесі Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Прорізній, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Кахновець Тетяні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва:
2.1. Шмілику Вячеславу Вячеславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1185 кв. м. на вул. Ірини Вільде, для індивідуального садівництва.
2.2. Калічаку Олегу Зіновійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 302 кв. м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
2.3. Синенко Ганні Миронівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
2.4. Олейнікову Василю Анатолійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв. м. на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
2.5. Фігурі Оксані Андріївні, прож. смт. Підбуж, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 438 кв. м. на пров. Квітневому, для індивідуального садівництва.
2.6. Чураку Олегу Ростиславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1150 кв. м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту