№ 1814 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна“

06.06.2019 540

№ 1814 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
52 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 06.06.2019 року № 1814

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна

Розглянувши клопотання фізичної особи про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 121 від 08.05.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі:
1.1. Мулю Роману Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 73 кв. м. на вул. А. Шептицького, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту