№ 1827 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції“

27.06.2019 422

№ 1827 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
53 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

Від 27.06.2019 року № 1827

Про затвердження Положення
Комунальної установи
«Інклюзивно-ресурсний центр»
Дрогобицької міської ради
Львівської області у новій редакції

На підставі Постанови Кабінету міністрів України №617 від 22 серпня 2018 року щодо внесення змін до Положення про інклюзивно-ресурсний центр затвердженого Постановою Кабінету міністрів України №545 від 12 липня 2017 року та здійснення психолого-педагогічного супроводу дітей віком від 2 до 18 років з особливими освітніми потребами, які навчаються у дошкільних закладах освіти, закладах загальної середньої освіти та професійно-технічних закладах освіти мм. Дрогобича та Стебника, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 66 від 19.06.2019), керуючись законом України «Про місцеве самоврядування» ст.25, 26 Дрогобицька міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Положення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області шляхом викладення його у новій редакції.
2. Начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушку внести відповідні зміни у Положення Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру» Дрогобицької міської ради Львівської області.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту