№ 1829 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради“

27.06.2019 600

№ 1829 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення  про департамент міського господарства  Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
53 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

27.06.2019 року № 1829

Про затвердження Положення
про департамент міського господарства
Дрогобицької міської ради

З метою удосконалення організації роботи і досягнення найбільш ефективного виконання органами місцевого самоврядування повноважень в сфері житлового господарства та благоустрою міста, у відповідності до рішення сесії міської ради від 18.12.2015 № 41 «Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 76 від 20.06.2019), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ___ від _______________2019), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція), що додається.
2. Вважати таким, що втратив чинність підпункт 1.15 пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 № 135 «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради».
3. Директору департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, Р. Москалику, забезпечити проведення заходів, пов’язаних з введенням у дію цього рішення та подати на державну реєстрацію Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради в порядку, передбаченому чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії ради (А. Андрухів, А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту