№ 1835 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовжені терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок про відмову у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у поділі земельної ділянки“

09.07.2019 556

№ 1835 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у продовжені терміну дії рішення  Дрогобицької міської ради, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,   у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок про відмову у включенні в перелік для продажу земельних ділянок  несільськогосподарського призначення, у поділі земельної ділянки“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
53 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 9 липня 2019 року 1835

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у продовжені терміну дії рішення
Дрогобицької міської ради,
у внесенні змін у рішення
у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
про відмову у включенні
в перелік для продажу земельних ділянок
несільськогосподарського призначення,
у поділі земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протоколи № 122 від 23.05.2019р., № 123 від 12.06.2019р., № 124 від 18.06.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Ярошович Євстахію Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. між вул. Стрийською та вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.2. Бульбах Христині Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Андрійчику Олегу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 28 кв.м. на вул. Стрийській, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.4. Пахомову Віктору Прокоповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.5. Буцяку Івану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Левицькому Деонізію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Стрийська, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.7. Мартишу Володимиру Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Чапельського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.8. Реваку Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку для будівництва індивідуальних гаражів.
1.9. Чепілю Володимиру Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв.м. на вул. Шкільна, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.10. Партиці Андрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.11. Рішку Арсену Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Фабрична, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.12. Іванову Миколі Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 9 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.13. Рудому Володимиру Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Семегену Мар’яну Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Фабрична, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.15. Гайдук Мар’яні Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 835 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.16. Ляшенко Любові Федорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв.м. на вул. Д. Галицького, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.17. Фірку Михайлу Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв.м. на вул. Нафтовиків, для будівництва індивідуальних гаражу.
1.18. Лялюку Ігорю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.19. Владиці Миколі Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв.м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.20. Василюху Івану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.21. Шиманській Юлії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.22. Власюку Василю Геннадійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського , для будівництва індивідуальних гаражів.
1.23. Ортинській Леонтії Теофілівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 311 кв.м. на вул. П. Орлика, для індивідуального садівництва.
1.24. Каралюс Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.25. Саприці Любові Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.26. Мініву Михайлу Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.27. Бірук Любові Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.28. Бурковській Оксані Леонідівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.29. Шпитун Наталії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 37 кв.м. на вул. Шептицького, для будівництва індивідуальних гаражів.
2. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення:
2.1. Мусійчуку Віктору Дем’яновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 4076 кв.м. на вул. Стуса, 43, кадастровий номер 4610600000:01:031:0320, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови торгівлі.
3. Відмовити у продовжені терміну дії рішення Дрогобицької міської ради:
3.1. Ільчишину Леву Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у продовженні терміну дії підпункту 1.1. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 02.03.2017 року № 626 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва».
4. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
4.1. Славник Галині Миронівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.25. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 30.08.2017 року № 792 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків».
4.2. Раделицькому Леоніду Михайловичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.4. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 30.10.2018 року № 1421 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків для учасників АТО».
4.3. Летнянчину Василю Миколайовичу, прож. м. Львів, відмовити у внесенні зміни в підпункт 4.1. пункту 4 рішення Дрогобицької міської ради від 21.03.2019 року № 1686 «Про внесення змін до рішень міської ради».
5. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою громадянам:
5.1. Василюзі Катерині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 226 кв. м. на вул. Некрасова, кадастровий номер 4610600000:01:020:0328, для індивідуального садівництва.
5.2. ОСББ «ЗЕВС» (Н. Сікора), земельну ділянку площею 637 кв.м. на вул. І. Франка, 21, кадастровий номер 4610600000:01:002:0309, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
6. Відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту:
6.1 ТзОВ «Дрогобичспецбуд» (А. Артимович), відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 1900 кв.м. на вул. Стуса-Київській.
7. Відмовити у наданні дозволу на поділ земельної ділянки громадянину:
7.1. Коцку Оресту Івановичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у наданні дозволу на поділ земельної ділянки площею 9029 кв.м. на вул. Братів Кицилів, для ведення садівництва.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту