№ 1840 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради”

14.09.2023 5148

№ 1840 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  порядку денного  ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 14.09.2023 року № 1840

Про затвердження порядку денного
ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради.

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLІІ  сесії Дрогобицької міської ради:

1. Про затвердження порядку денного  ХLІІ  сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік,в частині надання трансфертів.
2.3. Про доповнення видів економічної діяльності Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго»  Дрогобицької міської ради та затвердження нової редакції Статуту.
2.4. Про зверення щодо збереження в 2024 році розміру зарахування податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів на рівні 64% та діючої норми щодо зарахування до місцевих бюджетів утриманого податку на доходи фізичних осіб від оподаткування доходів у вигляді грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу

Програми.
2.5. Про затвердження цільової програми «Безпечна громада» Дрогобицького районного відділу поліції ГУНП у Львівській області на 2023 рік.
2.6. Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2023 році, у новій редакції.
2.7. Про затвердження місцевої програми інформатизації «Цифрова Дрогобицька громада» на 2022-2024 роки (нова редакція).

2.8. Про затвердження Цільової програми співфінансування капітального ремонту (заходів з енергозбереження) багатоквартирних будинків розташованих на території Дрогобицької міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
2.9. Про затвердження Програми відзначення державних,професійних, релігійних та  міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед  Дрогобицькою територіальною громадою на 2023 рік.
2.10.Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.11.Про затвердження цільової Програми захисту населення та територій Дрогобицької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 рік.

3. Питання правового характеру.
3.1. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 25 травня 2023 року № 1637 «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності».
3.2. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 20.07.2023 № 1778 «Про визнання такими, що втратили чинність, рішення сесії Дрогобицької міської ради та затвердження статуту КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1»ДМР в новій редакції .
3.3. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобич, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 22.12.2021 № 881 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобич».

3.4. Про прийняття звернення до Президента України, Прем’єр – міністра України з приводу фінансової підтримки  підприємств критичної інфраструктури.
3.5. Про втрату чинності рішення Дрогобицької міської Ради від 30.11.2017 року № 940 «Про затвердження електронної петиції у м. Дрогобичі в новій редакції».
3.6. Про  внесення змін та доповнення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
3.7. Про зміни  в складі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
3.8. Про затвердження положень про відділи та управління виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, положення про відділ діяльності ради Дрогобицької міської ради, положення про управління  виконавчих органів  Дрогобицької міської ради.

4. Земельні питання.
4.1. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
4.2. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та передачу в оренду земельної ділянки.
4.3. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
4.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування
земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
4.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
4.6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та про продовження терміну дії рішення міської ради.
4.7. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
4.8. Про надання дозволу виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) .
4.9. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства .
4.10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
4.11. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна на вул. 22 Січня, 38А в м. Дрогобичі.
4.12. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна на пл. Злуки, 5/2 в м. Дрогобичі.
4.13. Про продаж земельних ділянок у власність.
4.14. Про продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту.
4.15.Про припинення права користування земельною ділянкою та передачу в оренду.
4.16.Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
4.17. Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
4.18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4.19. Про припинення права користування земельною ділянкою та про надання в постійне користування земельної ділянки.
4.20. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку.

5. Питання майна громади.
5.1. Про прийняття на баланс КП «Служба муніципального управління»
Дрогобицької міської ради скейт-майданчика.
5.2. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
5.3. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договорів оренди нежитлових приміщень.
5.4. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
5.5. Про дострокове припинення договору оренди нежитлового приміщення за згодою сторін.
5.6. Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронних аукціонів з умовами для продажу нежитлової будівлі та приміщення.
5.7. Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення.
5.8. Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності міст Дрогобича та Стебника під розміщення відкритих літніх майданчиків біля закладів громадського харчування.

6. Питання житлово – комунального господарства.
6.1. Про надання дозволу на розроблення проекту «Внесення змін в містобудівну документацію «Генеральний план м. Дрогобича».
6.2. Про передачу функцій замовника з капітального ремонту нежитлової будівлі  за адресою: м. Стебник, вул. Мазепи, 8.

7. Питання освіти, культури, спорту.
7.1. Про перейменування вулиці в с. Бистриця Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області.
7.2. Про переміщення пам’ятки історії у межах Дрогобицької міської територіальної громади у с. Михайлевичі.
7.3. Про переміщення пам’ятки історії у межах Дрогобицької міської територіальної громади.
7.4. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича” .
7.5. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 26.01.2023 року № 1439
7.6. Про внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД) Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області.
8. Про затвердження цільової програми “Ресурсне забезпечення Самбірської квартирно – експлуатаційної частини району для будівництва електромереж (трансформаторної підстанції) для можливості приєднання електроустановок у військовій частині А1108 у 2023 році у м. Дрогобич.

9. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту