№ 1847 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок “

09.07.2019 620

№ 1847 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
53 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 9 липня 2019 року № 1847

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 95 від 13.04.2018р., № 121 від 08.05.2019 р., № 122 від 23.05.2019р., № 123 від 12.6.2019 № 124 від 18.06.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Рощупкіній Анні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 760 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Пляцко Марті Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Корчу Ігорю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 765 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Сагану Юрію Пилиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 767 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Бойку Роману Ігоровичу, прож. с. Гаї Нижні, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 767 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Штереб Ірині Миколавні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 766 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Агаєву Павлу Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Хомину Ігорю Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 218 кв. м. на вул. Горішня Брама, 144, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Бачинському Мирону Васильовичу, прож. с. Станиля, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Гуляновичу Степану Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. в кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 46).
1.11. Досьв’ядчинському Михайлу Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 323 кв. м. на вул. Завіжній, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Єгупову Володимиру Анатолійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Михаць Вірі Миколаївні, Михаць Лілії Ігорівні прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 577 кв. м. на вул. Завіжній, 38/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Кав’яку Івану Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 635 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 16).
1.15. Улинець Оксані Павлівній, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 635 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 17).
1.16. Стецко Наталії Ярославівні, прож. м. Стрий, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Уляни Кравченко, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту