№ 185 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Регламенту Дрогобицької міської ради” (плюс додаток)

31.03.2016 630

№ 185 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Регламенту Дрогобицької міської ради” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

 VІІІ сесія восьмого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня 2016  № 185

 

Про внесення змін до Регламенту

Дрогобицької міської ради

З метою врегулювання процедури розгляду Дрогобицькою міською радою питань у разі виникнення реального чи потенційного конфлікту інтересів, керуючись п.1 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №    від   03.2016), міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до Регламенту Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

 

  Міський голова                                                                         Т.Кучма

 

Додаток

до рішення міської ради

від 31 березня 2016  № 185

 

Зміни

до Регламенту Дрогобицької міської ради

 

  1. Змінити назву глави 15 з “Депутатська етика” на “Депутатська етика та конфлікт інтересів”.
  1. Доповнити главу 15 статтею 81 такого змісту: “Депутат ради зобов`язаний вживати всіх можливих заходів щодо врегулювання реального чи потенційного конфлікту інтересів. У разі виникнення реального чи потенційного конфлікту інтересів у депутата ради, він не має права брати участь у прийнятті рішення. Порядок врегулювання конфлікту інтересів визначається Законом України “Про засади запобігання та протидії корупції”.

Міський голова, секретар міської ради, депутат міської ради бере участь у розгляді, підготовці та прийнятті рішень відповідною радою за умови самостійного публічного оголошення про це під час засідання ради, на якому розглядається відповідне питання.

Здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства, надання зазначеним вище особам консультацій та роз’яснень щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками, покладається на постійну комісію ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради.

 

Секретар міської ради                                                                          О.Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту