№ 1856 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради“

09.07.2019 696

№ 1856 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення  про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
53 сесія VІІ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 9 липня 2019 року 1856

Про затвердження Положення
про матеріальне стимулювання працівників
відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів
Дрогобицької міської ради

Відповідно до Законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та “Про оплату праці”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праві працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів, Наказу Міністерства праці України від 02.10.1996 №77 “Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів”, враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 3 липня 2019 р. № 88) та рекомендацію постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від 2 липня 2019 № 49), керуючись ст.21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, п. 13 ст.42, ст.ст. 11, 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
2. Керівникам виконавчих органів Дрогобицької міської ради (виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, департамент міського господарства Дрогобицької міської ради, фінансове управління Дрогобицької міської ради, управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділ охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради) керуватися цим Положенням або розробити власне Положення, яке не суперечитиме цьому Положенню та законодавству про оплату праці в Україні та затвердити його у встановленому законодавством порядку.
3. Рішення Дрогобицької міської ради від 15.12.2016 №523 “Про затвердження Положення про матеріальне стимулювання працівників виконавчого комітету Дрогобицької міської ради” вважати таким, що втратило чинність.
4. Внести зміни в п.3 рішення Дрогобицької міської ради від 15.12.2016 №522 “Про умови оплати праці міського голови” в частині “посадового окладу” читати “нарахованої заробітної плати”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Курчик Р.М.).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту