№ 186 Розпорядження міського голови “Про організацію та проведення місячника з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання, навчання та в місцях масового відпочинку населення”

23.03.2017 354

№ 186 Розпорядження міського голови “Про організацію та проведення місячника з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання, навчання та в місцях масового відпочинку населення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23 березня 2017 року № 186-р

Про організацію та проведення місячника
з облаштування спортивних майданчиків за
місцем проживання, навчання та в місцях
масового відпочинку населення

З метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання, навчання і в місцях масового відпочинку населення, упорядкування і облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону за участю громадськості та на виконання наказу управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації від 09 березня 2017 року № 146, відповідно до Положення про проведення місячника з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення «Спорт для всіх – спільна турбота», керуючись п. 20 ч.4. ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О. Соломчак), відділу освіти (П.Сушко), КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк), КП «Управління капітального будівництва» (В.Бохонок), спільно з відомчими та іншими установами провести з 01 по 30 квітня 2017 року місячник з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення «Спорт для всіх – спільна турбота» (надалі – Місячник).
2. Для здійснення керівництва підготовкою та проведенням Місячника утворити організаційний комітет у складі згідно з додатком № 1.
3. Затвердити заходи щодо упорядкування та облаштування спортивних майданчиків згідно з додатком № 2.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту