№ 186 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Електронний документообіг в виконавчих органах Дрогобицької міської ради»” (плюс додаток)

31.03.2016 512

№ 186 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Електронний документообіг в виконавчих органах Дрогобицької міської ради»” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VІІІ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 31 березня 2016 р.  № 186

 

Про затвердження Програми

«Електронний документообіг

в виконавчих органах

Дрогобицької міської ради»

У зв’язку із впровадженням новітніх інформаційних технологій, прагнучи досягнення європейських стандартів якості прийняття управлінських рішень та контроль їх виконання, з метою підвищення ефективності діяльності Дрогобицької міської ради та її структурних підрозділів в інтересах громади міста, та вдосконалення технології управління, відповідно до Закону України “Про електронні документи та електронний документообіг“, Закону України «Про електронний цифровий підпис», розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.12.2010 № 2250-р “Про схвалення Концепції розвитку електронного урядування в Україні“, керуючись ч. 3 ст.59, п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Затвердити Програму «Електронний документообіг в виконавчих органах Дрогобицької міської ради» (автоматизована система документообігу та контролю виконавської дисципліни) згідно з додатком.
  2. Фінансовому управлінню О.Савран забезпечити виділення коштів у місцевому бюджеті на фінансування даної Програми.
  3. Дане рішення опублікувати у засобах масової інформації.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій та з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради.

 

Міський голова                                                                                          Т. Кучма

 Додаток до рішення сесії

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту