№ 188 Розпорядження міського голови “Про створення тимчасової комісії для проведення перевірки законності розміщення металевих гаражів за адресою: вул. А.Сахарова у м. Дрогобичі біля ДЮСШ ім. І. Боберського”

23.03.2017 421

№ 188 Розпорядження міського голови “Про створення тимчасової комісії для  проведення перевірки законності  розміщення металевих  гаражів  за адресою: вул. А.Сахарова у м. Дрогобичі біля ДЮСШ ім. І. Боберського”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23 березня 2017 р.№188-р

Про створення тимчасової комісії для
проведення перевірки законності
розміщення металевих гаражів
за адресою: вул. А.Сахарова у м. Дрогобичі
біля ДЮСШ ім. І. Боберського

У зв’язку з необхідністю перевірки законності розміщення металевих гаражів за адресою: вул. А. Сахарова у м. Дрогобичі біля ДЮСШ ім. І.Боберського, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити тимчасову комісію для проведення перевірки законності розміщення металевих гаражів за адресою: вул. А.Сахарова у м. Дрогобичі біля ДЮСШ ім. І. Боберського затвердивши її у наступному складі:
– В. Коцюби – заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконавчого комітету, голова комісії;
Члени комісії:
– І. Петранича – начальника відділу містобудування та архітектури;
– А. Гритчака – заступника начальника відділу державного архітектурно- будівельного контролю;
– Р.Урбана – начальника відділу оренди та приватизації комунального майна;
– І. Ільченко – інспектора з благоустрою виконавчого комітету;
– Я. Якимчука – провідного спеціаліста відділу правового забезпечення.
2. Комісії (В. Коцюба) здійснити перевірку законності розміщення металевих гаражів за адресою: вул. А.Сахарова у м. Дрогобичі біля ДЮСШ ім. І. Боберського та надати відповідні висновки та рекомендації до ________2017 .
3. Контроль за виконання даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету В.Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту