№ 1883 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про уповноваження ПрАТ «Львівобленерго» на електрифікацію кварталів індивідуальної забудови в районі вул. Северина Наливайка в м. Дрогобичі“

15.08.2019 773

№ 1883 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про  уповноваження  ПрАТ «Львівобленерго»  на електрифікацію   кварталів  індивідуальної  забудови в районі  вул. Северина Наливайка в  м. Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
54 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.08.2019 року № 1883

Про уповноваження ПрАТ «Львівобленерго»
на електрифікацію кварталів індивідуальної
забудови в районі вул. Северина Наливайка в м. Дрогобичі

На підставі звернення ГО «Спілка учасників антитерористичної операції Дрогобиччини » від 07.09.2017 № 23, у зв’язку з необхідністю електрифікації кварталів індивідуальної забудови в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі, рішень сесій Дрогобицької міської ради , а саме: від 29.05.2012 № 646 « Про затвердження проекту « Детального плану території в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі» та проекту «Детального плану території в районі вул. А.Шептицького в м.Дрогобичі»; від 08.12.2015р №21 «Про затвердження проекту « Детального плану території житлового кварталу К -10 в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі»; рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.02.2015р. № 38 «Про затвердження проекту детального плану території житлового кварталу К-13 в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі», керуючись Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики №32 від 17.01.2013 року «Про затвердження Правил приєднання електроустановок до електричних мереж», ст. 10 Закону України «Про електроенергетику», ст. 33 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,в порядку ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, ст.25 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Здійснити електрифікацію кварталів індивідуальної забудови в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі для учасників АТО.
2. Уповноважити електропередавальну організацію ПрАТ «Львівобленерго» виконати електрифікацію кварталів індивідуальної забудови в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі.
3. Фінансування електрифікації кварталів індивідуальної забудови здійснити за рахунок складової тарифу на передачу електроенергії.
4. Рішення XXVII сесії сьомого скликання від 20 жовтня 2017 року № 904 « Про уповноваження ПАТ « Львівобленерго» на електрифікацію кварталів індивідуальної забудови в районі вул. Северина Наливайка в м.Дрогобичі» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлового – комунального господарства, будівництва, екології довкілля ,архітектури, транспорту та зв’язку .

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту